Reţetă de preparare a papanaşilor de morcovi

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 1/2kg. morcovi
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 2oua
  • 2linguri de faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie in doua, apoi se taie obisnuit de mare. Se amesteca legumele impreuna cu ouale si faina, putina sare si piper, se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei la foc potrivit. Se scot pe un platou pe servetele ca sa absoarba uleiul continut prin prajire.


Se pot servi ca aperitiv,cat si garnitura la friptura.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa