Reţetă de preparare a papanaşilor de morcovi

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 1/2kg. morcovi
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 2oua
  • 2linguri de faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie in doua, apoi se taie obisnuit de mare. Se amesteca legumele impreuna cu ouale si faina, putina sare si piper, se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei la foc potrivit. Se scot pe un platou pe servetele ca sa absoarba uleiul continut prin prajire.


Se pot servi ca aperitiv,cat si garnitura la friptura.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...