Reţetă de preparare a papanaşilor de morcovi

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 1/2kg. morcovi
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 2oua
  • 2linguri de faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala morcovii si ceapa; se taie morcovii fideluta, sau se dau prin razatoarea mare pe lungul lor sa iasa cat mai lungi, ceapa se taie in doua, apoi se taie obisnuit de mare. Se amesteca legumele impreuna cu ouale si faina, putina sare si piper, se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei la foc potrivit. Se scot pe un platou pe servetele ca sa absoarba uleiul continut prin prajire.


Se pot servi ca aperitiv,cat si garnitura la friptura.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos