Pasta de vinete picanta

Pasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua vinete
  • trei cepe
  • 100 gr.  ulei
  • doua linguri de sos picant
  • sare.

Mod de preparare

Pentru pasta de vinete picanta, coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant si sare dupa gust; calim ceapa cu sosul picant in ulei, adaugam vinetele si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi asezam pasta pe platou si decoram cu verdeata.


Decorata cu verdeata, pasta de vinete se serveste la tartine.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...