Pasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant.
Pentru pasta de vinete picanta, coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant si sare dupa gust; calim ceapa cu sosul picant in ulei, adaugam vinetele si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi asezam pasta pe platou si decoram cu verdeata.
Decorata cu verdeata, pasta de vinete se serveste la tartine.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti