Pateu de spanac

Am mixat bine dovlecelul. Apoi am adaugat avocado si zeama de lamaie. Apiam adaugat spanacul si restul de ingrediente. Trebuie sa rezulte o pasta omog

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata avocado
  • nu chiar atat de bine copt
  • 2 cani indesate cu spanac taiat grob
  • zeama de lamaie
  • o lingurita coriandru uscat
  • ulei
  • o cana de dovlecel taiat felii( adica 1 buc dovlecel)
  • un varf de l-ta praf de usturoi
  • o lingurita ceapa verde maruntita
  • sare

Mod de preparare

Am mixat bine dovlecelul.

Apoi am adaugat avocado si zeama de lamaie.

Apiam adaugat spanacul si restul de ingrediente.

Trebuie sa rezulte o pasta omogena, insa nu f groasa (adaugati apa plata daca este prea gros). Puneti pateul in cutii curate si uscate si pastrati la frigider. Termen de valabilitate: 2 zile.
Pofta buna!

Reteta Pateu cu spanac a fost propusa de cris31 pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Sufleu cu spanac,

Chec de spanac,

Spanac la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...