Peperone a la marinarra

Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute. Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste p

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi colorati (portocaliu
  • galben
  • rosu)
  • putin ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • rosii din bulion
  • sare si piper

Mod de preparare

Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute.

Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline, se adauga usturoiul pisat si rosiile din bulion taiate marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Cu acest sos se umplu ardeii si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Alin

Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...

Desert tort Alin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca