Pizzete de vinete cu rosioare

Aperitive absolut delicioase!

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 vinete subtiri
  • 200 gr cascaval Delaco
  • un bol cu rosioare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • cateva frunzulite de busuioc
  • 3-4 lingurite cu ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt. Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute. Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat. Calde sau reci, sunt foarte gustoase. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...