Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigi
Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigider 30 min.
Se stoarce si se toaca spanacul.
Se amesteca 2 oua cu ulei, ricotta, parmezan si spanac; se sareaza, se pipereaza.
Incingem cuptorul la 180 °C.
Se imparte 2/3 din cantitatea de aluat in doua portii si se intind 2 foi circulare (o 26 cm). Se asaza o foaie
intr-o forma de tort si se asaza o margine din resturile de aluat. Se asaza deasupra 1/2 din cantitatea de bacon si de spanac. Se sparg 6 oua si se asaza deasupra; se
sareaza si se pipereaza.
Se acopera cu restul de bacon si de spanac, apoi se asaza a doua foaie de aluat si se unge cu galbenus.
Se coace cca 60 min.
Alte retete recomandate
Rulada spanac
Ciuperci cu spanac
Spaghete cu spanac