Portofele cu legume si kaizer

Pregatim asa: Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse. Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foitaj din comert
  • 100 g vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 100 g pulpa de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 1 dovlecel mai mic
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g ananas
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g kaizer (bacon)

Mod de preparare

Pregatim asa:

Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse.

Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi apoi si ananasul taiat cubulete si un pic de suc din compot. Mai lasi legumele pe foc 10 minute, cat sa-si traga gustul dulceag de la ananas si le scoti pe hartie absorbanta.

Din foile de foitaj tai diferite forme si le dai la cuptor circa 10 minute.

Cand dai la cuptor, ungi cu un ou pentru a prinde culoare aurie. Cand portofelele s-au rumenit, le scoti din cuptor, le tai capacul de deasupra si adaugi legumele. Razi cascavalul si mai dai la cuptor 10 minute.
Alte retete

Mancare de mazare

Spanac

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...