Praz la cuptor

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 2 linguri de sos alb
  • 1 pahar de 50 g unt
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se adauga untul si se amesteca bine).

Se adauga le ramas, se lasa sa dea cateva clocote, si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.

Se presara deasupra cascaval ras, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor, sa se gratineze.
Este o reteta usoara

Alte retete

Supa de legume

Legume la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa