Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se
Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se adauga untul si se amesteca bine).
Se adauga le ramas, se lasa sa dea cateva clocote, si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.
Se presara deasupra cascaval ras, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor, sa se gratineze.
Este o reteta usoara
Alte retete
Supa de legume
Legume la cuptor
Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.