Praz la cuptor

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 2 linguri de sos alb
  • 1 pahar de 50 g unt
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se adauga untul si se amesteca bine).

Se adauga le ramas, se lasa sa dea cateva clocote, si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.

Se presara deasupra cascaval ras, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor, sa se gratineze.
Este o reteta usoara

Alte retete

Supa de legume

Legume la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos