Rosii „acordeon"

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua fierte tari
  • 250 ml maioneza

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,

preparate complet.

Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.

Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se

amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,

treptat, 10 ml de ulei.

Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o

lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...