Rosii „acordeon"

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua fierte tari
  • 250 ml maioneza

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,

preparate complet.

Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.

Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se

amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,

treptat, 10 ml de ulei.

Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o

lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa