Rosii umplute cu branza de vaci

Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja. Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi i

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii potrivit de mari
  • 200 g branza de vaci
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 legatura de verdeata (patrunjel
  • telina
  • marar
  • tarhon
  • cimbru)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o

lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja.

Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi in mixer cu branza de vaci, adaugandu-se ulei, putina sare si piper. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se acopera cu capacelul.

Se servesc Imediat.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...