Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, a
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.
Se presara putina sare in interior.
Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza.
Se adaugi cascavalul si un sos preparat astfel: se caleste faina in unt topit si se adauga, treptat, le.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se pune deasupra putin unt si se presara putina verdeata.
Se lasa 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/ "Aluaturi...
Desert mucenici umpluti cu nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj