Rosii umplute cu conopida

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 conopida
  • 1 lingura de unt
  • 1/2 lingura de faina
  • 1/2 cana de
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.

Se presara putina sare in interior.

Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza.

Se adaugi cascavalul si un sos preparat astfel: se caleste faina in unt topit si se adauga, treptat, le.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se pune deasupra putin unt si se presara putina verdeata.

Se lasa 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos