Rosii umplute cu conopida

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 conopida
  • 1 lingura de unt
  • 1/2 lingura de faina
  • 1/2 cana de
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.

Se presara putina sare in interior.

Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza.

Se adaugi cascavalul si un sos preparat astfel: se caleste faina in unt topit si se adauga, treptat, le.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se pune deasupra putin unt si se presara putina verdeata.

Se lasa 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...