Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele,
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.
Se strecoara fasolea.
Fasolea si morcovii se taie marunt.
Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza.
Se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza pe un platou pe care se pun frunze de salata.
Se decoreaza cu rondele de ou si jumatati de masline.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa