Rosii umplute cu maioneza

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 250 g mazare fina
  • 2 morcovi fierti
  • 250 g fasole verde fiarta
  • 100 g masline
  • 1 capatana de salata
  • 100 g sardele
  • 1/2 cana de maioneza
  • 2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se strecoara fasolea.

Fasolea si morcovii se taie marunt.

Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza.

Se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza pe un platou pe care se pun frunze de salata.

Se decoreaza cu rondele de ou si jumatati de masline.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...