Se prepara o maia din drojdie si zahar. Se amesteca treptat margarina moale si cu apa pana se obtine o compozitie fara cocoloase. Aceasta se adauga pe
Se prepara o maia din drojdie si zahar. Se amesteca treptat margarina moale si cu apa pana se obtine o compozitie fara cocoloase. Aceasta se adauga peste maia. Se presara faina, sarea si se lasa sa creasca 15 minute. Se adauga restul de faina si se framanta.
Se opareste stevia in apa cu putin sare si se lasa sa se scurga bine.
Se toaca marunt si se adauga cepele, maruntite si ele, putina sare, piper (dupa gust), si se caleste totul in putin ulei sau margarina 5-10 minute.
Se intinde aluatul, si se pune umplutura calita si racita si se ruleaza.
Se coace intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, timp de aproximativ 30 minute.
Pofta buna!
Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard...
Carnaciori de pui in aluatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj