Rulouri de dovlecei

Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra. Prajim dovlec

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • un cartof mare
  • un morcov
  • putina maioneza vegetala
  • un ardei kapia
  • ierburi aromate
  • putina sare
  • branza tofu

Mod de preparare

Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra.

Prajim dovlecelul pe grill, fiecare dupa posibilitati, eu una am d'ala de aragaz, cu apa.

Intre timp, fierbem morcovul si cartoful, taiate cat mai marunt, ca sa fiarba repede.

Legumele fierte se piseaza, impreuna cu 1-2 linguri de maioneza (vegetala in cazul meu) si verzaciunile de tot felul.

Pe fiecare felie de dovlecel, plasam pireu de legume (o lingura buna), o bucata de tofu si o feliutza de ardei. Rulam, fixam cu scobitoare.
Pofta buna!

Reteta Rulouri de dovlecei a fost propusa de Gospodini pe forum culinar.ro

Alte retete cu dovlecei gasiti aici:

Risotto cu dovlecel si creveti,

Barcute din zucchini, dovlecel umplut,

Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca