Salata de beouf

Salata de beouf este o salata clasica pentru sezonul rece si este ideala pentru mesele festive.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 5 cartofi mari
  • o bucata de carne de porc (jumatate de kilogram
  • fara grasime)
  • 5 morcovi mari
  • 3 gogosari
  • 5 castraveti
  • 3 oua de gaina
  • 200 de ml de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de mustar.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se fierb morcovii, separat, cartofii se fierb in coaja. Tot separat, se fierb doua oua. Carnea se va fierbe si ea separat.
Dupa ce au fiert legumele, acestea se taie in cubulete, inclusiv albusurile de la cele doua oua fierte.
Se procedeaza asa si restul de ingrediente care au fiert. Muraturile se taie si ele in cubulete. Ingredientele se amesteca bine, se presara sare si iar se amesteca.
Separat, se face maioneza din 2 galbenusuri de ou fierte tare si 1 lingurita de mustar, un praf de sare si un galbenus crud. Se amesteca bine. Se adauga, treptat, ulei pana la omogenizare. Albsurile de ou se toaca si se adauga in salata boeuf.
Se amesteca o parte din maioneza obtinuta cu salata boeuf, iar restul, un pic, se pastreaza pentru decor.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Salata boeuf se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sushi

Trebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...

Sushi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca