Pentru salata de boeuf cu carne de vita cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa multa, in vas acoperit. Separat, carnea si restul legumelor se pun la fiert.
Pentru salata de boeuf cu carne de vita cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa multa, in vas acoperit.Separat, carnea si restul legumelor se pun la fiert, ca pentru supa. Apoi s escurg bine si se toaca marunt. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja si se taie si ei marunt, iar castravetii se taie in doua, se pun in strecuratoare si dupa ce s-au scurs, se toaca marunt.Legumele taiate, carnea si jumatate din cantitatea de maioneza se amesteca, s elasa 10 minute, dupa care se potriveste gustul cu sare. Apoi, se aseaza pe un platou si se niveleaza cu un cutit cu lama lunga trecut prin apa rece. Se acopera cu restul maionezei care, la fel se niveleaza cu un cutit cu lama lunga. Decorarea finala la salata de boeuf este obligatorie, dupa imaginatia fiecarei gospodine.
Salata de boeuf cu carne de vita se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii