Salata de vinete

salata de vinete este delicioasa. Este o salata ce se serveste ca umplutura in diferite legume sau pur si simplu pe paine prajita.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • un dovlecel
  • sare
  • piper
  • 3linguri maioneza (facuta din 2oua sau cumparata
  • dupa preferinta)

Mod de preparare

-vinetele se coc, se pun in apa rece si se curata, apoi se toaca marunt
-dovlecelul se fierbe apoi se toaca
-se amesteca dovlecelul cu vinetele, se adauga maioneza, se condimenteaza

Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h


cu paine prajita

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras

Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca