Se curata nucile de coaja si se trec prin masina. Se inmoaie in apa miez de paine. Se freaca cu putina apa si otet, pana se face ca o alifie. Se toar
Se curata nucile de coaja si se trec prin masina.
Se inmoaie in apa miez de paine. Se freaca cu putina apa si otet, pana se face ca o alifie. Se toarna incet uleiul, ca la maioneza.
Se adauga nucile macinate si putin mujdei de usturoi.
Se potriveste de sare si de acru (consistenta sa fie ca o smantana groasa).
Se serveste cu raci fierti, cu rasol de pasare, salata de castraveti, de sfecla etc. Se poate servi si ca sos: in acest caz se subtiaza cat trebuie cu putina apa.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Sirop din muguri de brad
Compot de gutui aromat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa