Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit. Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dr
Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dres cu smantana. La prepararea sosului se foloseste apa in care a fiert sparanghelul.
Pofta buna!
Va recomandam urmatoarele retete culinare:
Mazare la cuptor
Pui cu sos alb
Mazare cu pulpe de pui
De mult timp imi doream sa fac aceste painici dar cand ma uitam la ele ziceam ca e greu modul de impletit si cedam..Acum,...
JaponezeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj