Sparanghel cu maioneza

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit. Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dr

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg sparanghel
  • 20 g sare
  • 1/2 pachet de unt
  • 50 g faina
  • 100 ml supa de sparanghel (sau lapte)
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.

Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dres cu smantana. La prepararea sosului se foloseste apa in care a fiert sparanghelul.
Pofta buna!

Va recomandam urmatoarele retete culinare:

Mazare la cuptor

Pui cu sos alb

Mazare cu pulpe de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Japoneze

De mult timp imi doream sa fac aceste painici dar cand ma uitam la ele ziceam ca e greu modul de impletit si cedam..Acum,...

Japoneze
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca