Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou. Sosul se prepara astfel: se fr
Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.
Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu mustarul, patrunjelul verde tocat fin, cozile de ceapa verde taiate marunt, sare, piper si se toarna peste varfurile de sparanghel fierte.
Se serveste cald cu crutoane si cu felii subtiri de cascaval
Alte retete:
Zacusca
Zacusca de ciuperci
Ciuperci la cuptor
O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Tocanita de pui cu ceapa si galusteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj