Sparanghel cu sos tartar

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou. Sosul se prepara astfel: se fr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1
  • 5 pahare ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita patrunjel
  • 5-6 cozi de ceapa verde
  • sare
  • 1 lingurita piper
  • varfuri de sparanghel

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un platou.

Sosul se prepara astfel: se freaca galbenusurile cu uleiul si se amesteca cu mustarul, patrunjelul verde tocat fin, cozile de ceapa verde taiate marunt, sare, piper si se toarna peste varfurile de sparanghel fierte.


Se serveste cald cu crutoane si cu felii subtiri de cascaval

Alte retete:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.

Tocanita de pui cu ceapa si galuste
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca