Strudel cu legume si branza Camembert

Un aperitiv delicios!!!

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata foietaj
  • 300 mix de legume (dupa preferinta)
  • 125 g branza Camembert
  • un cub mic de unt
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingura seminte de in
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Mixul de legume se da in 2-3 clocote in apa, apoi se soteaza un pic in untul incins, la sfarsit adaugand lingura de smanatana, potrivind gustul cu sare si piper. Foaia de aluat de foitaj se intinde, apoi se presara pe una din margini, pe toata lungimea felii subtiri de branza Camembert (sau dupa preferinta alt fel de branza sau cascaval), deasupra se pun legumele sotate, apoi rulam usor ajutandu-ne de celofan, pana obtinem o rulada stransa pe care o asezam in tavita, pe hartie de copt. Ungem deasupra cu galbenus de ou, presaram seminte de susan si dam la copt cca. 30 minute, in cuptorul incins bine, primele 5 minute la foc iute, apoi asam focul moale pana se rumeneste frumos. Lasam ruloul in cuptor sa se raceasca, apoi feliem. Se consuma rece ca aperitiv!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...