Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina i
Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt, apoi se toarna treptat laptele, amestecand pana se obtine o ciulama buna. Se ia sosul de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga sare, se introduc pe rand galbenusurile si se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare. Se unge un vas cu unt, se pune conopida intreaga, iar deasupra se toarna compozitia preparata inainte si se pune la cuptor sa se coaca.
Se serveste imediat ce este gata.
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa