Se rad dovleceii de coaja si se fierb in putina apa,se pun pe un fund sa se scurga,apoi se trec prin sita.Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a inca
Se rad dovleceii de coaja si se fierb in putina apa,se pun pe un fund sa se scurga,apoi se trec prin sita.Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a incalzit se adauga faina,se amesteca bine,apoi se adauga treptat laptele,amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Se ia sosul de pe foc,se lasa sa se racoreasca,se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica,cu pasta de dovlecei bine scursa,cu galbenusurile si albusurile batute spuma,care se adauga la urma amestecand foarte usor.Se unge o tava cu unt si se pune compozitia,se coace cam 40 minute
semicald
Noua tare mult ne place ... e delicioasa !
Musaca de cartofi cu carne si dovleceiIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa