Tarta cu legume se prepara usor. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de legume, faina, margarina, apa, sare, otet si bicarbonat.
Tarta cu legume se prepara usor. Pentru aceasta reteta de aperitiv se framanta margarina taiata cubulete, impreuna cu bicarbonatul, stins in otet, putina sare, apa calduta si faina. se acopera cu un servet si se lasa sa creasca o ora. Se caleste prazul, se adauga apoi ciupercile, dovlecelul si ardeiul taiat cubulete. Se lasa la inabusit, apoi se adauga jumatate de cescuta cu sos de rosii si se presara cu delikat. Se intinde o foaie din trei sferturi de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pune amestecul de legume si se toarna sosul ramas. Se intinde si restuld e aluat si se taie fasii late de 1 cm, care se asaza peste legume, in asa fel incat sa se formeze un gratar. Se presara deasupra putin cimbru si se lasa la copt 45 de minute.
Tarta cu legume se serveste atat calda, cat si rece.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase