Tarte cu legume

In timp ce se incinge cuptorul se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se asaza apoi pe tava, cu untul in jos. In timp ce se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 125 gr unt
  • 1 catel usturoi
  • marar tocat
  • 550 gr legume: morcovi
  • fasole verde
  • mazare
  • ridichi

Mod de preparare

In timp ce se incinge cuptorul se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se asaza apoi pe tava, cu untul in jos. In timp ce se lasa paine in cuptor, se inabusa legumele, apoi se amesteca impreuna cu restul de unt si se pun pe feliile de paine, proaspat scoase din cuptor.


Se serevsc fierbinti, ornate cu frunze de patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Toba de porc

Pentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D

Toba de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca