Se cerne faina intr-un bol, se adauga margarina taiata cubulete, sarea, bicarbonatul, apa minerala si se amesteca usor pana obtinem o coca usor de mod
Se cerne faina intr-un bol, se adauga margarina taiata cubulete, sarea, bicarbonatul, apa minerala si se amesteca usor pana obtinem o coca usor de modelat.
Aluatul se lasa la odihnit dupa ce se framanta bine timp de 1 ora.
Intre timp curatam ceapa si o taiem solzisori apoi o calim in putin ulei de masline.
Intindem aluatul cu sucitorul il taiem si il punem in forme pentru briose.
Se baga la cuptor si se coc la foc potrivit. Se umple dupa ce-s gata cu umplutura.
Se servesc ornate cu patrunjel.
Alte retete cu morcov:
Chec de morcovi
Mancarica de morcovi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa