Tartine delicioase cu legume este o reteta de aperitive delicioase cu legume. Se prepara foarte rapid si usor, fiind la indemana oricarui incepator ce doreste sa-si impresioneze musafirii.
Pentru inceput preparam maioneza dupa cum bine stim. Fierbem 2 oua (sa fie tari). Pisam galbenusurile fierte cu o furculita, apoi adaugam un galbenus crud si amestecam. Punem sare dupa gust si o lingurita de mustar. Adaugam ulei treptat si amestecam continuu. Totodata punem si zeama de lamaie.
Merele le dam pe razatoarea mare, iar telina si morcovii pe razatoarea mica.
Amestecam cruditatile cu maioneza si pregatim feliile de paine pt tartine.
Taiem bagheta felii si le asezam intr-o tava de cuptor si lasam pana se rumenesc. Punem pe felii salata de cruditati si ornam cu feliute micute de lamaie si rondele de ceapa verde (sau usturoi verde).
Tartinele cu legume sunt foarte delicioase si potrivite ca aperitive festive.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj