Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace
Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se
scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.
Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.
Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.
Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte aperitive:
Crochete cu cartofi
Oua umplute
Rosii umplute cu mazare si sunca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa