Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace
Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se
scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.
Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.
Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.
Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!
Va recomandam si alte aperitive:
Crochete cu cartofi
Oua umplute
Rosii umplute cu mazare si sunca
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti