Tescute cu legume si sos de branza

Un aperitiv cald delicios!!!

Portii
2
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piper
  • 4 discuri foietaj, cu diametrul de 20 cm
  • 4 discuri de branza Camembert
  • 150 gr mix de legume
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • pentru sosul de branza:
  • 75 g branza Camembert
  • 2 linguri smantana
  • piper

Mod de preparare

Mixul de legume se da in cateva clocote, in apa cu legume deshidratate si apoi se scurg bine. Pe fiecare disc de foietaj, se asaza cate un disc subtire de branza Camembert, deasupra branzei se pun legumele fierte si scurse, apoi se suprapun cate 2 discuri si se lipesc pe margine presand cu o furculita. Se incinge uleiul si apoi se prajesc la foc potrivit, pe ambele fete. Se scot pe servetele absorbante. Intr-o craticioara, topeste branza cu smantana, amestecand continuu pana devine un sos legat si fluid. Se condimenteaza cu un pic de piper. Se servesc tescutele calde, stropite din abudenta cu sosul de branza. Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...