Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam
Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam ceapa taiata marunt, punem sare si otet sau zeama de lamaie, dupa gust. Se pune la rece si se serveste pe felii de paine si felii de ardei gras.
Alte retete
Sparanghel la gratar
Supa crema de sparanghel
Zacusca de vinete
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti