Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de v
Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar.
Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute , interval in care se intorc de pe o parte pe alta.
Dupa ce vinetele se inmoaie putin se adauga sunca felii si pieptul de pui intreg , peste care se presareaza cascavalul ras, sarea,piperul,oregano si sosul de rosii.
Se mai lasa la cuptor 15 minute , dupa care se scoate pe o farfurie intinsa si se decoreaza cu frunze de menta.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Supa de rosii
Tocana de ciuperci
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase