Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Aceste aperitive delicioase cu vinete le gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete cu vinete.
Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Pentru a prepara acestive aperitve se coc vinetele, apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa, se feliaza usturoiul, apoi se curata ardeii de coaja si seminte. Se pune totul intr-un castron inalt, se paseaza totul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina. Se adauga sare si patru linguri de ulei. Se amesteca totul bine, pana se incorporeaza totul si se da la rece.
Vinetele grecesti Se servesc cu ceapa tocata, felii de rosii si masline in ulei cu mirodenii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa