Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Aceste aperitive delicioase cu vinete le gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete cu vinete.
Vinetele grecesti se prepara foarte rapid. Pentru a prepara acestive aperitve se coc vinetele, apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa, se feliaza usturoiul, apoi se curata ardeii de coaja si seminte. Se pune totul intr-un castron inalt, se paseaza totul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina. Se adauga sare si patru linguri de ulei. Se amesteca totul bine, pana se incorporeaza totul si se da la rece.
Vinetele grecesti Se servesc cu ceapa tocata, felii de rosii si masline in ulei cu mirodenii.
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj