Se spala foarte bine vinetele sub jet de apa rece. Se taie felii de un cm. grosime care se condimenteaza cu piper. Se incinge tigaia in care se pune o
Se spala foarte bine vinetele sub jet de apa rece. Se taie felii de un cm. grosime care se condimenteaza cu piper. Se incinge tigaia in care se pune o lingura de ulei. Se prajesc toate feliile de vinete. Se adauga ulei din cind in cand deoarece vinetele trag mult ulei.
Dupa aceea se aseaza feliile de vinete in forma de solzisori pe un platou. Se taie marunt ardeiul, patrunjelul si se rade coaja de lamiie dupa care se presara totul peste vinete. Se piseaza usturoiul si se amesteca cu sare dupa gust, se adauga zeama din lamiie si se freaca bine asa incit sa se formeze un fel de marinata. Aceasta marinata se toarna peste vinete.
Vinetele marinate sunt delicioase daca stau circa 8 ore in frigider
Nu e Tiramisu reţetă originală, nici pe aproape, dar e o varianta aromata cu capsuni si cocos, doua ingrediente care mie...
Tiramisu reteta cu capsuni si cocosDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri