Ciupercute false

Se fierb ouale pina cind devin tari, se curata si se taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, se taie albusu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 gr. unt
  • 50 gr. sunca
  • sare
  • piper
  • rosii
  • patrunjel verde
  • morcovi

Mod de preparare

Se fierb ouale pina cind devin tari, se curata si se taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, se taie albusul pina la galbenus. Se scot galbenusurile, se paseaza, se combina cu 50 gr. de unt, 50 gr. de sunca data prin masina si verdeata. Se omogenizeaza compozitia, se potriveste de sare si piper, apoi se umplu albusurile. Se taie capacelele de rosii, se golesc de suc si de seminte si se asaza pe oua ca pe niste palarioare. Se puncteaza apoi cu picaturi de unt, cu rondele de albus sau se decoreaza cu frunze de patrunjel verde. Se pune oul fiert si umplut, caruia i se pune la loc capacul de albus, se "deseneaza" imaginea unui iepuras, caruia i se fac ochi din boabe de piper, mustati si gura din masline, iar urechile se "pregatesc" din morcovi fierti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii