Corabioare de ou pe sos de smantana

Corabioarele de ou pe sos de smantana sunt aperitive simple si decorative. Tocam verdeturile, le condimentam, le amestecam cu smantana, iaurt, ulei, otet si cu un ou strivit cu furculita.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua fierte tari
  • 3 rosii mici taiate in jumatati
  • 3 masline verzi
  • 3 masline negre
  • 4 fire de busuioc
  • marar
  • patrunjel
  • ½ ardei rosu si
  • ½ galben
  • sare
  • piper
  • 5 codite de ceapa verde
  • 200 g smantana
  • 100 g iaurt
  • o lingura de ulei
  • o lingura de zeama de lamaie

Mod de preparare

Corabioarele de ou pe sos de smantana sunt aperitive simple si decorative. Tocam verdeturile, le condimentam si le amestecam cu smantana, iaurtul, uleiul, otetul si cu un ou strivit cu furculita. Turnam acest sos pe un platou, peste care adaugam ouale taiate in doua cu galbenusul in sus. Infigem in fiecare ou cate o scobitoare cu maslina sau rosie si decoram cu patrunjel verde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rasol de vita cu legume la cuptor

Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa...

Rasol de vita cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca