Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se umfla. Se adauga laptele si se continua
Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se umfla. Se adauga laptele si se continua baterea. Se adauga faina si praful de copt, proaspat cernute. Se adauga si macul si migdalele in compozitie si se bate in continuare aluatul. Se continua sa se amestece, pana la omogenizarea compozitiei. Se coc in forme unse timp de 20 – 25 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa