Se bat ouale spuma si se adauga grisul in ploaie, amestecind mereu cu lingura, pina se obtine o pasta. Din aceasta compozitie se ia cu o lingura inmui
Se bat ouale spuma si se adauga grisul in ploaie, amestecind mereu cu lingura, pina se obtine o pasta. Din aceasta compozitie se ia cu o lingura inmuiata in unt incalzit si se pun galustele intr-un vas cu apa clocotita si sarata asezata pe foc. Cind s-au terminat galustele, se acopera cratita cu capacul si se lasa sa fiarba la foc mic inca 5-6 minute. Se intorc apoi cu lingura si se lasa sa mai fiarba pina cind galustele cresc bine. Se scot cu lingura de spuma, se asaza pe farfuria de servit.
Se servesc imediat cu unt bine infierbintat si smintina
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti