Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama d
Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se face un cornet si orneaza ouale. Pe deasupra se pune o lingurita icre negre care in prealabile au fost racite in frigider.
Pofta buna!
Reteta Icre negre in jumatati de oua a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Cupe de paine
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti