Ochiuri cu piine

Feliile de piine se rumenesc pe ambele parti in unt fierbinte, dupa care se asaza pe o farfurie intinsa. Separat, se sparg ouale, pe rind, intr-o ceas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 felii de piine
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliile de piine se rumenesc pe ambele parti in unt fierbinte, dupa care se asaza pe o farfurie intinsa. Separat, se sparg ouale, pe rind, intr-o ceasca si se pun usor in untul incins. Se presara cu sare si piper si se acopera tigaia cu un capac. Dupa circa 3 minute, ochiurile sint gata. Se scot cu atentie ca sa nu se rupa si se asaza fiecare pe cite o felie de piine.
Se servesc cu sote de legume.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...