Ochiuri cu sunca la capac

Ochiurile cu sunca la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. sunca se taie fasii subtiri. Untura se topeste la capac.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • sunca presata - 100 g
  • untura/ulei - 50 g (ml)
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ochiurile cu sunca la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. sunca se taie fasii subtiri. Untura se topeste la capac. Se adauga felii de sunca, oua si sare si se prepara ochiuri.

Ochiurile cu sunca la capac se servesc calde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...

Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca