Ochiuri pe cascaval

In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in fiecare si se lasa pe foc mic. In a

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in fiecare si se lasa pe foc mic. In acelasi timp se fac ochiurile in unt sau ulei iar cand s-au prajit si cascavalul s-a inmuiat, se pune cate un ochi pe felia de cascaval.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Zacusca de ciuperci

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide