Ochiuri pe orez si spanac

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca orez
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure. Ouale se prepara ochiuri fierte sau prajite. Pe un platou rotund se asaza orezul in forma de colac si in mijloc se pune spanacul, iar peste spanac se pun ochiurile.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Chiftele

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu pui si ciuperci brune

Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!

Placinta cu pui si ciuperci brune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii