Omleta cu ardei si dovlecei

Ceapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri si rosiile maruntite. S

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 3 dovlecei rasi
  • 1 ardei gras taiat in fasii
  • 8 rosii taiate marunt
  • 6 oua
  • 3 linguri lapte
  • 4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Ceapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri si rosiile maruntite. Separat, se bat ouale cu laptele, dupa care se toarna peste legumele din tigaie. Se lasa la rumenit, apoi se presara cu patrunjel verde tocat marunt.


Se serveste fierbinte cu paine prajita. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca