Ceapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri si rosiile maruntite. S
Ceapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri si rosiile maruntite. Separat, se bat ouale cu laptele, dupa care se toarna peste legumele din tigaie. Se lasa la rumenit, apoi se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste fierbinte cu paine prajita. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Placinta de dovleac
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti