Omleta cu branza

Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri branza
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras. Se infierbanta untul, se pun ouale amestecate cu branza si putin piper, se coace. Cand este gata, se mai pun cateva bucatele de svaiter sau cascaval taiat in cuburi mici, se impatureste omleta, lasand-o putin sa se patrunda de caldura si branza adaugata, apoi se presara pe deasupra putin parmezan sau cascaval ras si se serveste.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos