Omleta cu cascaval

Se bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune intr-o tigaie la prajit. Se p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 gr cascaval
  • 2 linguri de lapte sau apa
  • 30 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune intr-o tigaie la prajit. Se presara restul de cascaval peste omleta gata preparata si rulata.


Se serveste imediat. Alte retete: Ciuperci umplute Curcan umplut Saratele

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa