Omleta cu cascaval

Se bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune intr-o tigaie la prajit. Se p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 gr cascaval
  • 2 linguri de lapte sau apa
  • 30 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune intr-o tigaie la prajit. Se presara restul de cascaval peste omleta gata preparata si rulata.


Se serveste imediat. Alte retete: Ciuperci umplute Curcan umplut Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...