Omleta cu ceapa verde

Omleta cu ceapa verde este un mic dejun de primavara delicioas si hranitor.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4-6 fire de ceapa verde
  • 50g branza telemea
  • felii de paine prajita
  • piper negru
  • sare
  • 2 cuburi de unt

Mod de preparare

Omleta cu ceapa verde este un mic dejun de primavara delicioas si hranitor.

Tocati mare ceapa verde. Spargeti ouale intr-un bol potriviti si asezonati-le cu sare si piper. Topiti un cub de unt in tigaie si adaugati ceapa verde. Caliti ceapa pana incepe sa se caramelizeze, apoi puneti-o intr-un bol.

Mai puneti un cub de unt in tigaie si turnati putina apa in amestecul de oua. Amestecati bine. Cand untul din tigaie s-a topit si face spuma, adaugati amestecul de oua in tigaie amestecand in continuu. Amestecati omleta pana cand se solidifica. Luati de pe foc si adaugati ceapa verde calita si branza razuita.


Se va servi cu paine prajita, ridichi sau rosii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...