Gogosari umpluti

Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Gogosari umpluti

Ingrediente

  • 2 gogosari mari
  • 100 g branza telemea
  • 100 g branza dulce
  • 1 cabanos sau un alt preparat
  • 50 g masline fara samburi
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • salata verde

Mod de preparare

Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.

Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc