Gogosari umpluti

Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Gogosari umpluti

Ingrediente

  • 2 gogosari mari
  • 100 g branza telemea
  • 100 g branza dulce
  • 1 cabanos sau un alt preparat
  • 50 g masline fara samburi
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • salata verde

Mod de preparare

Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.

Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori