Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv
Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.
Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii