Este o reteta de toamna delicioasa care se poate servi ca si aperitiv
Branza taiata cubulete mici, cabanosul si maslinele rondele se pun intr-un bol, se amesteca si se lasa deoparte.
Gogosarii cu cotoarele scoase, spalati, se umplu pana la 3/4 cu amestecul de branza, se preseaza in interior, se adauga cate o lingura cu ulei in fiecare gogosar, se sparg de asemenea in fiecare cate un ou, se pudreaza cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se lasa la cuptor 30-40min sau pana se coaguleaza oul. Se scot pe farfurii ornate cu restul ingredientelor ramase si salata verde apoi se serveste.
Pofta buna!
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeDe cate ori am zmeura proaspata, pe langa faptul ca o mananc asa simpla, imi place sa pregatesc si un desert cu ea, pentru ca...
Desert prajitura cu zmeura, crema de vanilie si biscuiti
Comentarii