O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se mananca repede, repede...
Mai intai spalam si taiem gogosarul in bucati potrivite. Asezam tuciul pe foc si punem toate ingredientele si lasam sa dea intr-un clocot. Apoi punem gogosar cat sa fie acoperiti si ii lasam sa dea in 2 clocote si apoi ii scoatem cu un spumar.
Procedam la fel pana terminam gogosarul. Borcanele spalate si uscate le umplem cu gogosar care a stat un pic sa se raceasca. Umplem borcanele si apoi turnam sosul peste ei, avand grija sa scoatem aerul din borcane si frunzele de dafin, sa nu se amarasca. Capacim bine borcanele si la bagam la cuptor, cuptor ce a fost incins bine, lasam sa se raceasca si apoi le depozitam in camara sau beci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii