Omleta cu legume si cascaval

Omleta cu legume si cascaval este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se taie cartofii cubulete si se prajesc in ulei incins. Se pune usturoiul tocat marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Omleta cu legume si cascaval este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se taie cartofii cubulete si se prajesc in ulei incins. Se pune usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai prajesc putin. Se bat ouale cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pune cascavalul ras .

Se poate servi cu salata verde.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa