Omleta cu legume si cascaval

Omleta cu legume si cascaval este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se taie cartofii cubulete si se prajesc in ulei incins. Se pune usturoiul tocat marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Omleta cu legume si cascaval este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se taie cartofii cubulete si se prajesc in ulei incins. Se pune usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai prajesc putin. Se bat ouale cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pune cascavalul ras .

Se poate servi cu salata verde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca