Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. brinza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se
Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. brinza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de brinza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute.
Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa